Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Am vazut la Merisor pe blog si nu puteam sa dorm daca nu faceam si eu.:)
Aluatul de foietaj il decongelam si il taiem fasii mai groase (pe latime de grosimea egala cu 1 cm) si in jumate pe lungime .
Oul il batem cu furculita si ungem cu el aluatul.
Peste aluatul uns cu ou presaram branza razuita, mazlinele rondele si chimenul.
Pregatim o tava de copt
Luam fiecare fasie de aluat si o rasucim .
Punem in tava si dam la cuptor pentru 20 minute . Trebuie sa se rumeneasca putin .
1
se pot face fara masline
2
fara chimen
3
si se pote adauga si altceva , dupa preferinte
4
perfecte cu un pahar de bere
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult